Πήρε τα εύσημα της προέδρου της συμβουλευτικής επιτροπής του ΠΟΥ ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου

H συντονίστρια του προγράμματος Υγιείς Πόλεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και Πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα εθνικά δίκτυα, Νταίζη Παπαθανασοπούλου επισκέφθηκε τη Κάρυστο όπου συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Καρύστου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Μαρία Βερούχη ξεναγήθηκαν στους χώρους του Νοσοκομείου Καρύστου.
Η κυρία Παπαθανασοπούλου έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: “ Στην άκρη της Ν. Εύβοιας, στην όμορφη πόλη της Καρύστου, ένα νοσοκομείο έκπληξη, τόσο για την άψογη εμφάνιση που συναγωνίζεται τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά, όσο και για την λειτουργία του!! Ευχάριστη έκπληξη το άνοιγμα του νοσοκομείου στην κοινότητα με άσκηση τηλεϊατρικής και οργανωμένες κινητές μονάδες για τους απομονωμένους οικισμούς!!!! Η πινακίδα στην κεντρική είσοδο μας προετοιμάζει για ένα διαφορετικό νοσοκομείο με σύγχρονη αντίληψη για την πρόληψη και την θεραπεία !! Εύγε στον Διοικητή του νοσοκομείου και στους εργαζόμενους σε αυτό.”

Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Μίχας έχει πραγματικά δημιουργήσει ένα νοσοκομείο έκπληξη στην Κάρυστο μέσα από τον καθημερινό αγώνα που κάνει μαζί με τους εργαζόμενους.