ΥΓΕΙΑ

Συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες «ζωής» η αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων

Στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα σκάφος, και με την πρωτοβουλία του καπετάνιου
Συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες «ζωής» η αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων

Στα πλαίσια της πρόληψης κι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα σκάφος, και με την πρωτοβουλία του καπετάνιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 19/5 στο σκάφος Sole di Mare, ένα σεμινάριο “Αντιμετώπισης απειλητικών καταστάσεων για τη ζωή” για το πλήρωμα του.

Ένα δυνατό και παράλληλα διασκεδαστικό μάθημα υποστήριξης ζωής και χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή που επιμόρφωσε η αντιδήμαρχος Υγείας Χαλκιδέων, Σοφία, κάνοντας περήφανους τους υπεύθυνους του σκάφους που είχαν ήδη προμηθευτεί 2 Απινιδωτές στο πολυτελές yaught τους.

 

Παρακολούθησαν μαθήματα παροχής Α΄ Βοηθειών, από την ξεχωριστή στον τρόπο της & πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια, τη Σοφία Χονδρογιάννη η οποία καθήλωσε τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις της, τις εμπειρίες της (ως εθελόντρια Διασώστης, Ναυαγοσώστης & ευαισθητοποιημένη αιρετή πολίτης), με την άριστη τεχνική της, τη μεταδοτικότητα & την απλότητα με την οποία προσπάθησε & πέρασε χρήσιμες οδηγίες των βασικών πρωτοκόλλων υποστήριξης ζωής σε διάφορες περιπτώσεις. Εκπαιδεύτηκε όλο το πλήρωμα του σκάφους με βιωματική προσέγγιση.

 

Η κα Χονδρογιάννη, ζήτησε να κάνουν και πρακτική, δίνοντας τους ευφάνταστα σενάρια, πολύ προσιτά στη ζωή ενός σκάφους.

Η Σοφία Χονδρογιάννη, Αντιδήμαρχος Υγείας Πρόνοιας κι Εθελοντισμού Χαλκίδας, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα τους, παρά την απόσταση & τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες & τους μετέφερε πολύτιμες γνώσεις που θα χρειαστούν κι αυτό το καλοκαίρι!
“Καλή μας σεζόν! Νιώθουμε πιο έτοιμοι τώρα, με περισσότερη ψυχραιμία & θάρρος!
«Θερμές ευχαριστίες από όλους μας αγαπητή Σοφία Χονδρογιάννη», δήλωσε ο καπετάνιος του σκάφους στα social media.

 

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ