Κάρυστος & Νέα Στύρα: Οι δύο επίγειοι παράδεισοι της Εύβοιας που «βούλιαξαν» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κάρυστος & Νέα Στύρα: Οι δύο επίγειοι παράδεισοι της Εύβοιας που «βούλιαξαν» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Οι περιοχές του δήμου Καρύστου που άγγιξαν πληρότητα το 100% το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Παρά την αυξημένη ανησυχία των ταξιδιωτών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Εύβοια και συγκεκριμένα ο Δήμος Καρύστου έκανε για ακόμη μια φορά την ευχάριστη έκπληξη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς “βούλιαξε” από επισκέπτες αγγίζοντας την 100% πληρότητα.

Ειδικότερα, τα Νέα Στύρα όσο και η Κάρυστος είχαν τον περισσότερο κόσμο το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού. Τα πρώτα δείγματα μάλιστα έδειξαν πως αναμένεται να είναι φέτος, μια από τις κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών για ξεκούραση και χαλάρωση, οι συγκεκριμένες περιοχές.

Τα Νέα Στύρα είναι ένας ανερχόμενος εναλλακτικός προορισμός που κάθε χρόνο αποκτά όλο και πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Ένας προορισμός ιδανικός για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλαρές διακοπές και να ξεκουραστούν πραγματικά, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και πανέμορφες βόλτες.

Στην ευρύτερη περιοχή θα βρεις χωριά που σε καλούν να γευτείς μοναδικές παραδοσιακές συνταγές, όπως αστακομακαρονάδα, θαλασσινά αλλά και μοναδικά κρεατικά ντόπια πιάτα.

Μαγευτικές παραλίες, απόμερες αμμουδιές, ξέφρενα γλέντια και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα…

Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει για την Κάρυστο, μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη στη Νότια Εύβοια που μοιάζει να έχει βγει μέσα από παραμύθι!

Πρόκειται για έναν τόπο οπού μπορείτε να συνδυάσετε τις βουτιές σας σε παραλίες με λευκή άμμο, να σεργιανίσετε σε γειτονιές, να κάνετε ονειρεμένες πεζοπορίες, να δοκιμάσετε το ολόφρεσκο ψάρι και μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες κατά μήκος της θάλασσας… ενώ την όμορφη εμπειρία ολοκληρώνει ζεστή φιλοξενία των ντόπιων.

Διαθέτει ποικιλία καταλυμάτων για κάθε γούστο, παραδοσιακά ουζερί και ταβερνάκια γεμάτα από θαλασσινά! Ακόμη αν είστε λάτρης του αθλητισμού και της πεζοπορίας υπάρχουν πανέμορφες κατάφυτες πεζοδρομικές διαδρομές, θαλάσσια σπορ, ιππασία και ποδηλασία, περίπατοι δίπλα στην παραλία και εξορμήσεις σε σημεία παραδεισένια, που τελικά συνθέτουν το σκηνικό ενός προορισμού που θα σας κάνει να επιστρέφετε!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr