Πάτρα: Αγνοείται ο πατέρας των παιδιών – Πληροφορίες ότι τον απέλυσαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Αγνοείται ο πατέρας των παιδιών – Πληροφορίες ότι τον απέλυσαν

Σιγή ιχθύος τηρεί ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την ποινική δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σιγή ιχθύος τηρεί ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την ποινική δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης τους.

«Εξαφανισμένος» είναι ο Μάνος Δασκαλάκης εδώ και περίπου ένα 24ωρο. Η τελευταία επικοινωνία που είχε με τους δημοσιογράφους, ήταν χθες λίγη ώρα πριν γίνει γνωστή η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος ανέφερε σε δημοσιογράφο του Alpha, πως δεν γνωρίζει τίποτα για νέες εξελίξεις και αν έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ανέφερε δε, πως είναι στη δουλειά τουλ. Έκτοκτε το τηλέφωνό του είναι κλειστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αρχίζει να διαχωρίζει τη θέση του, ενώ παραμένει στην Πάτρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκε σήμερα το πρωί ότι απολύθηκε από τη δουλειά του. Το ίδιο και η αδερφή της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου εργαζόταν σε ψησταριά της Πάτρας και της ζητήθηκε να διευκολύνει την επιχείρηση, υποβάλλοντας την παραίτησή της.

Απευθύνθηκε, σύμφωνα πάντα με τον ANT1 σε γνωστούς και φίλους αναζητώντας άλλη δουλειά για να εξασφαλίσει ένα εισόδημα, προκειμένου να στηρίξει και την αδερφή της, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως έλεγε, ήταν εξαφανισμένος.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι έλαβε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη εμφανίσθηκε χωρίς δικηγόρο και ως εκ τούτου η ανακρίτρια διόρισε συνήγορό της από τη λίστα δικηγόρων του ΔΣΑ.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε και πάλι με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr