Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Εύβοια
Καιρός

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Εύβοια

Η πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Με μπόρες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αλλά και δυνατούς βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 30/4, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Στην Εύβοια η μέρα ξεκίνησε με αραιές συννεφιές ωστόσο προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Ο Υδράργυρος δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 24 με 25 βαθμούς.

Η τελευταία μέρα του Απριλίου και η αρχή του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, ξεκινάει με άστατο καιρό, αραιές συννεφιές, κατά τόπους πιο πυκνές, ιδιαίτερα σε περιοχές που βρίσκονται από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο Νότια.

Βορειότερα επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως προς τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη αλλά και τα βοριότερα τμήματα της Θεσσαλίας, θα εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Στο Ιόνιο και το Αιγαίο θα κυριαρχούν οι Βοριάδες, με τις μεγαλύτερες εντάσεις να αναμένονται μέσα στο Αιγαίο, κοντά στα 6 με 7 μποφόρ, ιδιαίτερα προς τα Κεντρικά και Νοτιοδυτικά τμήματα του.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση, ωστόσο στη Βόρεια Ελλάδα ξεπέρασε τους 22 με 24 βαθμούς. Στις υπόλοιπες περιοχές θα προσεγγίσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr