Κηδεία Ελισάβετ: Η απουσία που συζητήθηκε – Και δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ
ΔΙΕΘΝΗ

Κηδεία Ελισάβετ: Η απουσία που συζητήθηκε – Και δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ

Έφτασε η μέρα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ όμως μία ηχηρή απουσία μέλους της βασιλικής οικογένειας από την τελετή συζητήθηκε πολύ

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης πραγματοποιείται η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ στο Λονδίνο η οποία θα έχει συνολική διάρκεια 12 ώρες με την ταφή να πραγματοποιείται το βράδυ.

Τις τελευταίες μέρες έγινε πολύς λόγος για το αν θα παρευρεθεί η όχι στην τελετή η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο τελικά άλλη είναι η ηχηρή απουσία από την κηδεία της βασίλισσας που συζητήθηκε.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Page Six, ενώ τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και τις Κέιτ παρέστησαν κανονικά στην κηδεία με τους γονείς τους, ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο 4χρονος Λούις δεν θα παραστεί καθόλου στην κηδεία της προγιαγιάς του, λόγω του αρκετά νεαρού της ηλικίας του αλλά και της υπερέντασης που έχει επιδείξει σε δημόσιες εμφανίσεις του στο παρελθόν με τις γκριμάτσες του που έχουν γίνει viral ουκ ολίγες φορές.

Τι είπε ο μικρός πρίγκιπας Λούις για τον θάνατο της προγιαγιάς του

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 09/09 σε ηλικία 96 ετών. Πολλοί συγγενείς της την έχουν αποχαιρετήσει δημόσια, ενώ πολύ συγκινητική είναι και η αντίδραση του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, Λούις, όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της προγιαγιάς του.

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για την αντίδραση του 4χρονου γιου της και όπως αποκάλυψε ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson σε ανάρτησή του στο Twitter, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, την ώρα που χαιρετούσε τους ανθρώπους που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ, έκανε την αποκάλυψη.

«Τουλάχιστον η γιαγιάκα είναι με τον προπάππου τώρα» φημολογείται πως είπε o Λούις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr