Προφυλακιστέοι οι «6» κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέοι οι «6» κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Οι 6 κατηγορούμενοι νωρίς το πρωί οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.
Την προφυλάκιση των έξι κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες και την κατοχή εκρηκτικών αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας το απόγευμα της Τρίτης.
Οι 6 κατηγορούμενοι νωρίς το πρωί οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ανήκουν στον αντεξουσιαστικό χώρο και για δύο τουλάχιστον χρόνια έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, ενώ υπενθυμίζεται πως στις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Οι συλληφθέντες στην Πάτρα ήταν συνολικά 7, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με μοναδικό περιορισμό την απαγόρευση εξόδου της από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr