
Μάχη με την αιφνίδια βαρηκοΐα δίνει ο Σάκης Κατσούλης- Μπήκε σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου
Μια θεραπεία πολλά υποσχόμενη με ιστορικό αποκατάστασης για ποικίλους λόγους, έγραψε ο Ευβοιώτης νικητής του «Survivor»Ο Ευβοιώτης νικητής του «Survivor» είχε καπνοί γνωστό μέσω των σόσιαλ πριν από περίπου δύο εβδομάδες ότι παρέλαβε τα αποτελέσματα της μαγνητικής του εξέτασης και προχωρούσε σε περαιτέρω διερεύνηση για το πρόβλημα υγείας του.
Ο Σάκης Κατσούλης στη φωτογραφία που δημοσίευσε τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στο Instagram, εμφανίζεται με οξυγόνο ενώ διαβάζει ένα βιβλίο. Στον ίδιο χώρο, όπως ανέφερε, βρίσκονταν δίπλα του η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς και ένας φίλος του.
Ο Ευβοιώτης νικητής του survivor, έγραψε για τη θεραπεία που ακολούθησε: «Ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανόν αναχωρήσει για μέρη χωρίς σήμα. Στην πραγματικότητα όμως! Ένα βιβλίο, Μαριαλένα στο απέναντι κάθισμα, ένα φιλαράκι λίγο πιο δίπλα και 1,5 ώρα απόλυτης ηρεμίας. Τρέχουσα κατάσταση; 1η επίσκεψη: Θάλαμος υπερβαρικού οξυγόνου. Μια θεραπεία πολλά υποσχόμενη με ιστορικό αποκατάστασης για ποικίλους λόγους, ασθένειες, τραυματισμούς ή ακόμη και απλή ευεξία! Ένα απλό Google search θα σας πείσει. Keep going επιθετικά μέχρι την επίλυση του προβλήματος».
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr