Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε 62χρονο στην Εύβοια: Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
Σοκ για βοσκό ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνο στην Κάρυστο.Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Καρύστου, όταν ένας 61χρονος βοσκός δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο την ώρα που βρισκόταν στο βουνό με το κοπάδι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο ζώο εμφανίστηκε ξαφνικά και επιτέθηκε στον άνδρα, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Ο 61χρονος, παρά τον αιφνιδιασμό, κατάφερε να απομακρυνθεί και να ζητήσει βοήθεια.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επιθέσεις από αγριογούρουνα στα βουνά της Νότιας Εύβοιας.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr