e-ΕΦΚΑ: Ποια υπηρεσία θα τεθεί από το μεσημέρι εκτός λειτουργίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Ποια υπηρεσία θα τεθεί από το μεσημέρι εκτός λειτουργίας

Αυτό γίνεται λόγω εργασιών αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων του Φορέα

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί προσωρινά από σήμερα στις 3.30 μμ έως την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 5μμ η Ηλεκτρονική Υπηρεσία e-ΕΦΚΑ «Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας σε Έμμεσα Μέλη».

Αυτό γίνεται λόγω εργασιών αναβάθμισης ηλεκτρονικών συστημάτων του Φορέα (στο πλαίσιο υλοποίησης του Νέου Ο.Π.Σ.). Υπενθυμίζεται πως η είσοδος στην υπηρεσία «Χορήγηση Ασφαλιστικής Ικανότητας σε Έμμεσα Μέλη» γίνεται εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν εν λόγω υπηρεσία αφορά άμεσα ασφαλισμένους με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα που επιθυμούν να απογράψουν – «συνδέσουν» έμμεσα μέλη, προκειμένου να τους αποδοθεί ασφαλιστική ικανότητα με βάση αυτοματοποιημένους ελέγχους της μεταξύ τους σχέσης και της φοιτητικής/σπουδαστικής ιδιότητας, για όσους φοιτούν στην ελληνική ανώτατη εκπαίδευση. Έμμεσα ασφαλισμένοι θεωρούνται τα μέλη οικογένειας, όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 22 του Νόμου 4529/2018 (σύζυγοι και τέκνα).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr