Σοκ στην Εύβοια: Οδηγός παρέσυρε δικυκλιστή και τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο
Τροχαίο με εγκατάλειψη στην οδό Βενιζέλου – Αναζητείται ο οδηγός.
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ στη Χαλκίδα, όταν σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ αυτοκινήτου και δικύκλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το ατύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια, αλλά απομακρύνθηκε από το σημείο αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμένο αναβάτη της μοτοσικλέτας.
Ο δικυκλιστής παρέμεινε σε επικοινωνία και κατάφερε να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία, δίνοντας τα πρώτα στοιχεία που θυμόταν για το όχημα. Στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού, αξιοποιώντας μαρτυρίες και στοιχεία από την περιοχή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μπλε αυτοκίνητο μάρκας Audi, το οποίο φέρεται να κινήθηκε προς την κατεύθυνση της Υψηλής Γέφυρας μετά το συμβάν.
Παράλληλα, εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων της περιοχής, με στόχο την ταυτοποίηση του οχήματος και του οδηγού που εμπλέκεται στο περιστατικό.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr