ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια: Τι λέει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της «Eviaisland Regatta 2021»

Ο Νίκος Μώρος μιλά για τη φετινή διοργάνωση
Εύβοια: Τι λέει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της «Eviaisland Regatta 2021»

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, χαιρετίζω τη διοργάνωση του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θαλάσσης “EviaIsland Regatta 2021”, που διεξάγεται φέτος στο νησί της ζωής μου την Εύβοια, αλλά και σε αυτό της καρδιάς μου,τη Σκύρο.

Έχοντας την τιμή, να υπηρετώ φέτος τη διοργάνωση ως Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, εύχομαι να συνεχίσω επάξια το τρίτο κατά σειρά «ταξίδι» της ‘’EviaIsland Regatta’’, που έχει πια αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο ναυταθλητικό γεγονός του τόπου μας.

Ιδιαίτερα δε που αυτή τη χρονιά, ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Evia Island Regatta, δίνει τη σκυτάλη στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανοικτής Θαλάσσης, που θα φιλοξενηθεί στο νησί της Σκύρου.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με την υποστήριξητης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας, του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου, των Δήμων Χαλκιδέων, Ιστιαίας – Αιδηψού και Σκύρου, με την εξαιρετική συνεργασία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας και του Σωματείου Αλληλοβοηθείας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ), καθώς και την καθοριστική συμβολή των χορηγών εύχομαι να πρωταγωνιστήσει το κάλος, η ιστορία, ο πολιτισμός, η γαστρονομία και η φιλοξενία της Εύβοιας και της Σκύρου, μέσα από έναν ωραίο αγώνα που θα προάγει την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό ιδεώδες.

Στην ιδιαίτερη αυτή χρονική περίοδο, σας διαβεβαιώνω ότι και οι δύο ιστιοπλοϊκοί αγώνες, θαπραγματοποιηθούν υπό την αυστηρή τήρηση τωνσχετικών προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Απολαύστε το ταξίδι από την εκκίνηση έως τον τερματισμό, σε μία γιορτή με φόντο το μπλε της καταγάλανης θάλασσας.

Αφήστε απλά τον άνεμο να φυσά

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ