ΑΠΟΨΕΙΣ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στη μάχη των καταστροφών ο Νίκος Δρακογιάννης – Σημαντικός ο ρόλος του

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νέων Στυρέων Νίκος Δρακογιάννης, στην μάχη της κακοκαιρίας.
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στη μάχη των καταστροφών ο Νίκος Δρακογιάννης – Σημαντικός ο ρόλος του

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από προχθές τον δήμο Καρύστου. Η χθεσινή μέρα αποκάλυψε το μέγεθός τους το οποίο αφορά σε κατολισθήσεις σε δρόμους και σπίτι.

Ο πρόεδρος  της κοινότητας Νέων Στυρέων Νίκος Δρακογιάννης, ήταν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων από την πρώτη ημέρα, της σφοδρής κακοκαιρίας. Μάλιστα όπως ανέφερε μιλώντας στο evima.gr, η ποσότητα του νερού που έπεσε τις δύο τελευταίες ημέρες είναι τέτοια που έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα τα οποία, αποκαταστάθηκαν όλα με την βοήθεια του προέδρου και του δήμου.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στην απώλεια του άτυχου βοσκού ο κ. Δρακόγιαννης, είπε, «Ήταν καλός άνθρωπος, μιλούσαμε καθημερινά. Ασχολείτο με τον γιό του, είχαν μια μικρή φάρμα και προσπαθούσαν να φτιάξουν τη ζωή τους μετά από κάτι γεγονότα οικογενειακά. Μιλήσαμε το πρωί και το βράδυ έμαθα ότι αγνοείται».

Όπως εξήγησε ο ίδιος η επιχείρηση για τον εντοπισμό του διεκόπη το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή καθώς στην περιοχή ξέσπασε βροχή και υπήρχε κίνδυνος να παρασύρουν τα νερά και τους διασώστες καθώς «η περιοχή είναι πολύ δύσβατη».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ