Τέμπη: Καρυστιανού κατά εισαγγελέως Αδειλίνη – «Να κοιτάξει να κάνει καλά τη δουλειά της»
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τέμπη: Καρυστιανού κατά εισαγγελέως Αδειλίνη – «Να κοιτάξει να κάνει καλά τη δουλειά της»

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού απάντησε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του OPEN στους ισχυρισμούς της εισαγγελώς του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη

Απάντηση στην διάψευση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, έδωσε η Μαρία Καρυστιανού, αναφορικά με την πρόσφατη δήλωσή της στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Η Μαρία Καρυστιανού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήεων του OPEN, απάντησε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λέγοντας πως: «Όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα θέλει η κυρία Αδειλίνη. Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Παράλληλα, η κυρία Καρυστιανού ανέφερε ότι στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι παρέπεμψα συγγενή για παρηγοριά στην εκκλησία»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διέψευσε κατηγορηματικά πως παρέπεμψε την Μαρία Καρυστιανού στην εκκλησία, όταν εκείνη της ζήτησε δικαίωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η κ. Αδελίνη ανέφερε: «Ο λόγος που δεν τοποθετήθηκα είναι ο σεβασμός στα θύματα αυτής της τραγωδίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι απαιτείται, τους έστειλα για παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω ότι έπραξα με τέτοιον κυνισμό σε οποιοδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών. Αψευδής μάρτυρας των όσων λέω είναι η παραγγελία, σύμφωνα με την οποία ζητώ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο αβάσταχτος πόνος και η δίκαιη οργή από τους συγγενείς δικαιολογεί την παρερμηνεία κάποιων πραγμάτων που μπορεί να ειπώθηκαν στο γραφείο μου. Τους διαβεβαιώνω όμως πως δεν είμαι απέναντί τους αλλά είμαι μαζί τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr