ΕΠΣΕ: Συνεδρίαση ΔΣ επικεντρωμένη σε κάρτα υγείας & θέματα διαιτησίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΕ: Συνεδρίαση ΔΣ επικεντρωμένη σε κάρτα υγείας & θέματα διαιτησίας

Τη Δευτέρα 30/9 το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Εύβοιας, πραγματοποίησε συνεδρίαση στα γραφεία της ‘Ένωσης’.

Το παρών έδωσαν διοικητικοί εκπρόσωποι από τον Άγιο Λουκά, το Καλοχώρι/Παντείχι και την Προποντίδα, καθώς και από την Επιτροπή Διαιτησίας ο πρόεδρος Βασίλης Καμπούρης και το μέλος Βαλάντης Βρακάς.

Εκ μέρους του Αγίου Λουκά, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Ρερρές, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με το Μαρμάρι, κάνοντας αναφορά και σε νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας ο οποίος τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου.

Αντίστοιχα εκ μέρους του Καλοχωρίου/Παντειχίου τοποθετήθηκαν οι Κώστας Γαλάνης και Γιώργος Κωνσταντούρας, για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τα Στύρα, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα της νομιμότητας κάρτας υγείας, βάσει της έκδοσης της από προβλεπόμενο γιατρό. Το ζήτημα συζητήθηκε αρκετά και η τοπική ποδοσφαιρική ένωση δημοσίευσε λίστα γιατρών, που μπορούν να πιστοποιούν κάρτες υγείας αθλητών, ώστε να μπορούν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, με στόχο να μην υπάρξουν στο μέλλον ξανά περιπτώσεις όπως στο πρόσφατο προγραμματισμένο παιχνίδι των Ωρεών, που δεν μπόρεσαν ν’ αγωνιστούν γιατί έξι παίχτες τους είχαν κάρτες υγείας οι οποίες ήταν υπογεγραμμένες από γιατρό που δεν βρισκόταν στη σχετική λίστα της ΕΠΣΕ.

Εκ μέρους της Προποντίδας τοποθετήθηκε ο Μπάμπης Κουσκούτης, για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Μιαούλη Φύλλων, το οποίο διακόπηκε.

Στη συνέχεια, με τη συμμετοχή των κυρίων Καμπούρη και Βρακά, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Επιτροπή Διαιτησίας. Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των διαιτητών με το ΔΣ της ΕΠΣΕ, σε αίθουσα του ‘Ενωσιακού’ γηπέδου, την Τετάρτη 9/10 (7 μ.μ.).

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ανάπτυξη διάφορων διαδικαστικών και λειτουργικών θεμάτων της ‘Ένωσης’.

Πηγή – eviasports.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr