ΕΠΣΕ: Απάντηση Ρέτσα και Πίσχινα στον Γ. Παπακωνσταντίνου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΣΕ: Απάντηση Ρέτσα και Πίσχινα στον Γ. Παπακωνσταντίνου

Το αν φανήκαμε «ελλιπείς» - κατά τους ισχυρισμούς του κ. Παπακωνσταντίνου - για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, θα το κρίνει η ιστορία

“Με αφορμή τις επικριτικές δηλώσεις του κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου στα Μ.Μ.Ε. και στο διαδίκτυο σχετικά με την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης στην ιστοσελίδα της, για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση που είχε εμπλακεί, ανακοινώνουμε και διευκρινίζουμε ότι:

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου είχε εκλεγεί από τα σωματεία του νομού μας μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και όχι πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ.

Είναι εμφανές πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης με τη σύνθεση που προέκυψε μετά την έκπτωσή του (για τους λόγους που κατηγορήθηκε), έκανε αρκετές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για την Ένωση, τα σωματεία της και το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, παρόλο που οι συνθήκες ήταν δύσκολες και καθόλου ευνοϊκές.

Για το αν θα πρέπει να παραιτηθεί κάποιος ή όχι από το Δ.Σ., σε καμία απολύτως περίπτωση δεν νομιμοποιείται και δεν θα το κρίνει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Η αποδοχή και η στήριξη της τωρινής διοίκησης με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα σωματεία του νομού μας, είναι δεδομένη και διαρκής.

Το αν φανήκαμε «ελλιπείς» – κατά τους ισχυρισμούς του κ. Παπακωνσταντίνου – για το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, θα το κρίνει η ιστορία και η ποδοσφαιρική διαδρομή του καθενός από εμάς.

Εκτός και εάν ο κ. Παπακωνσταντίνου μας θεωρεί «ελλιπείς» γιατί δεν ικανοποιήσαμε αίτημά του να συγκαλέσουμε Διοικητικό Συμβούλιο για επάνοδό του, με την παρουσία μόνο 6 συμβούλων, αγνοώντας παντελώς τους άλλους πέντε.

Όσον αφορά τις διαδικασίες και τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόοδο του ποδοσφαίρου στο νομό μας και τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας της Ένωσης, ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους πως θα συνεχίσουμε, παρά τα ειρωνικά και κατευθυνόμενα σχόλια ορισμένων, εφαρμόζοντας αποφάσεις, καταστατικές διατάξεις , κανονισμούς και την αθλητική νομοθεσία”.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας Ο Γεν. Γραμματέας

Ρέτσας Ιωάννης Πίσχινας Γεώργιος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr