Έτρεξε στα δοκιμαστικά της 18ης Ανάβασης Κύμης ο Αυγενάκης – Αποκλειστική δήλωση στο evima.gr (video)

Στα δοκιμαστικά της 18ης Ανάβασης Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” συμμετείχε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φόρεσε την αθλητική στολή και θέλησε να δοκιμάσει τη διαδρομή της Ανάβασης, με πολύ θετική διάθεση.

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Seajet επέλεξε ο υπουργός για να τρέξει στην δοκιμαστική διαδρομή και μάλιστα με πολλά γκάζια!

Ο αγώνας διεξάγεται σε μια πανέμορφη διαδρομή που τα έχει όλα την όποια είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε χαρακτηριστικά στο evima.gr: “Βρίσκομαι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ξανά στην Κύμη σε ένα πανέμορφο μέρος με ιδιαίτερες φυσικές ομορφιές. Σήμερα συμμετέχω όχι απλώς παρίσταμαι. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, παροτρύνω τον κόσμο να ασχοληθεί με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό διότι αυτό σημαίνει καλύτερη σχέση με το τιμόνι, αλλά από την άλλη όμως και καλύτερη σχέση με το περιβάλλον και τους πεζούς. Θεωρώ ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει μείνει πίσω στη χώρα μας, είναι ώρα να πάρει μπροστά και η παρουσία μου σήμερα τόσο ως υπουργός όσο και ερασιτέχνη οδηγού τουλάχιστον αυτό το σκοπό έχει.  

Η 18η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” διοργανώνεται από την Start Line Racing Club υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο τη διοργάνωση του αγώνα και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.