Εύβοια: Aντίστροφή μέτρηση για την Ανάβαση Ριτσώνας «Νίκος Παππάς»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Aντίστροφή μέτρηση για την Ανάβαση Ριτσώνας «Νίκος Παππάς»

O εμβληματικός για την Εύβοια αγώνας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, αποτελώντας τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αναβάσεων και του αντίστοιχου θεσμού των Ιστορικών αυτοκινήτων!

Το εμβληματικό αθλητικό γεγονός για την Εύβοια, η Ανάβαση Ριτσώνας, η δημοφιλέστερη ανάβαση της χώρας στην κλασική διαδρομή πλησίον της Χαλκίδας, πλησιάζει!

O αγώνας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, αποτελώντας τον πέμπτο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αναβάσεων και του αντίστοιχου θεσμού των Ιστορικών αυτοκινήτων!

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων και οι χρονομετρημένες δοκιμές και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, θα γίνουν τα δύο σκέλη του αγώνα, με ώρα έναρξης στις 10:30 το πρωί. Και τις δύο ημέρες, ο δρόμος θα κλείσει από τις 9 το πρωί.

Ο αγώνας θα φέρει το όνομα Ανάβαση Ριτσώνας «Νίκος Παππάς», εις μνήμην του επί σειρά ετών γιατρού των αγώνων, Νίκου Παππά που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και πάλι το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), με το Δήμο και την Περιφέρεια να στηρίζουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Ο αγώνας αναμένεται και φέτος να λειτουργήσει ως πόλος έλξης για χιλιάδες φίλους των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Δηλώσεις συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (http://www.e-omae-epa.gr/) μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 23.59.ΝΙΚ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr