ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Γιατί κλείνει σήμερα ο δρόμος Ερέτριας-Αμαρύνθου – Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Για τρεις ώρες το πρωί της Κυριακής θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος από την Ερέτρια μέχρι την Αμάρυνθο
Εύβοια: Γιατί κλείνει σήμερα ο δρόμος Ερέτριας-Αμαρύνθου – Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή σήμερα στον δρόμο Χαλκίδας-Λεπούρων στο ύψος της Ερέτριας λόγω διεξαγωγής αγώνων τριάθλου  “ERE3ATHLON”.

Σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ., η Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων μεταξύ Ερέτριας και Αμαρύνθου θα είναι κλειστή λόγω διεξαγωγής αγώνα της αθλητικής διοργάνωσης ERE3ATHLON.

 

Συγκεκριμένα θα κλείσει το τμήμα από την έξοδο για Γυμνού έως το SM Κρητικός Αμαρύνθου και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση που έχει δοθεί, θα διεξάγεται από την Ερέτρια προς Αμάρυνθο μέσω του περιφερειακού δρόμου προς Γέροντα, ενώ για τα οχήματα που έρχονται από Αμάρυνθο προς Ερέτρια, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στο ύψος της οδού Βασ. Κωνσταντίνου και Αφροδίτης (Ταγματάρχη Βασιλείου).

Επίσης, από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. θα κλείσει το τμήμα του δρόμου από τον Ναυταθλητικό Όμιλο (ΝΑΟΕ) στην παραλία Ερέτριας έως και το Ξενοδοχείο Grand Blue.

Κατά τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, η κυκλοφορία θα γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς, με την συνδρομή της τροχαίας και τις οδηγίες των εθελοντών της διοργάνωσης, για την ασφάλεια των αθλητών.

Λόγω των ίδιων αγώνων έχει εκδοθεί και ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας σκαφών στη θάλασσια περιοχή μεταξύ Πεζονησίου και νήσου Αγίας Τριάδας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ