Εύβοια: Με χρυσό μετάλλιο έφυγε από το Λουτράκι ο Ευβοϊκός ΓΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύβοια: Με χρυσό μετάλλιο έφυγε από το Λουτράκι ο Ευβοϊκός ΓΑΣ

Τη Κυριακή στα ‘’ΘΩΔΕΙΑ’’ ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στο 1.87μ και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος Κ18

Το Σάββατο και την Κυριακή 27&28 Μαϊου έγιναν δυο αγώνες στίβου το Σάββατο στην Παλλήνη ο αγώνας ‘’ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ’’ και στο Λουτράκι τα ‘’ΘΩΔΕΙΑ’’.

 

Ο Σύλλογος ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ εκπροσωπήθηκε και στους δυο αγώνες από αθλητές διαφορετικών αγωνισμάτων.

Τη Κυριακή στα ‘’ΘΩΔΕΙΑ’’ ο αθλητής μας ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στο 1.87μ και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε ύψος Κ18. Η αθλήτρια μας ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗκατέκτησε τη 10η θέση στο τετραπλούν με άλμα στα 12.23μ που είναι και νέο ατομικό ρεκόρ. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και η ΓΙΓΑ ΑΡΓΥΡΩ με επίδοση 11.77μ. Το Σάββατο στους αγώνες ‘’ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ’’ η σκυτάλη μας 4Χ80 κατέκτησε την 7η θέση με χρόνο 43.45’’. Οι αθλήτριες της σκυτάλης αγωνίστηκαν και στα ατομικά τους αγωνίσματα με την ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑστα 150μ να κάνει ατομικό ρεκόρ με επίδοση 21.79 και την ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΜΑΡΙΑ να κάνει στα 80μ νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 10.89’’.

Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκαν και οι ΜΑΓΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ με χρόνο 11.49 και η ΠΑΠΑΣΧΟΛΗ ΝΙΚΟΛ με χρόνο 11.67. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟ, ΜΑΚΡΗ ΕΦΗ και ΣΦΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr