ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευβοϊκού ΓΑΣ: Ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες το Σάββατο 16 Οκτωβρίου – Δείτε τα αποτελέσματα

Με 53 αθλητές-τριες συμμετείχε η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του Ευβοϊκού ΓΑΣ στον πρώτο αγώνα της σεζόν, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.
Ευβοϊκού ΓΑΣ: Ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες το Σάββατο 16 Οκτωβρίου – Δείτε τα αποτελέσματα

Ο 1ος Αγώνας Επιδόσεων Αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, είναι ένας νέος κύκλος αγώνων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, προσπαθώντας για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Στερεάς και Εύβοιας, και συμμετείχαν 250 αθλητές-τριεςπερίπου.

Πριν την έναρξη των αγώνων έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές-τριες των Πανελλήνιων Αγώνων Κατηγοριών, από την Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής και ταμίας της ΚΟΕ, κ. Σαραντίδου Ελευθερία.

Από τον Ευβοϊκό ΓΑΣ, το μετάλλιο της παρέλαβε η Πολυκαρπίδη Ειρήνη, η οποία είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ το καλοκαίρι στους Πανελλήνιους αγώνες στο ΟΑΚΑ.

Από πλευράς επιδόσεων, αν και πολύ νωρίς για αξιόλογους χρόνους, όλοι οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ έδειξαν ότι άλλη μία χρονιά μπορούν να κολυμπήσουν γρήγορα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ