ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο… πόδι το Βελιγράδι – Εκατοντάδες Σέρβοι στους δρόμους (video+photos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο πατέρας του «Νόλε», Σερτζάν ζήτησε από τους Σέρβους να βγουν στους δρόμους κι εκατοντάδες συμπατριώτες του το έκαναν πράξη!
Νόβακ Τζόκοβιτς: Στο… πόδι το Βελιγράδι – Εκατοντάδες Σέρβοι στους δρόμους (video+photos)

Ο πατέρας του «Νόλε», Σερτζάν ζήτησε από τους Σέρβους να βγουν στους δρόμους κι εκατοντάδες συμπατριώτες του το έκαναν πράξη!

Στους δρόμους του Βελιγραδίου ξεχύθηκε πλήθος κόσμου για να διαδηλώσει υπέρ του κορυφαίου τενίστα στον πλανήτη, ο οποίος παραμένει σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης.

Οι συμπατριώτες του Τζόκοβιτς φώναξαν συνθήματα, κρατώντας σημαίες, ρακέτες και ζητώντας ο συμπατριώτης του να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open. «Δεν υπάρχουν σύνορα που δεν μπορείς να περάσεις» ήταν το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης, στην οποία έδωσε το «παρών» κι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων, Ντάρια Κίσιτς Τεπάβτσεβιτς.

Στη διαδήλωση κι η οικογένεια του Τζόκοβιτς
Το «παρών» στη διαδήλωση έδωσαν κι οι γονείς του Νόβακ Τζόκοβιτς, οι οποίοι πήγαν αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. «Μου είπε ότι προσπάθησε να κοιμηθεί, αλλά δεν μπορούσε. Κανείς δεν το αξίζει αυτό, όχι αυτός που κέρδισε το τουρνουά εννέα φορές», τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα του, Ντιάνα.

Ο Σερτζάν Τζόκοβιτς, από την πλευρά του, κάλεσε το πλήθος σε νέα συγκέντρωση στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα την Παρασκευή (7/1) και σε επαναλαμβανόμενες μέχρι να υπάρξει δικαίωση για τον γιο του.

Διαδήλωση και στην Αυστραλία
Διαδήλωση υπέρ του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έγινε και στην Αυστραλία. Με σημαίες της Σερβίας στα χέρια και αναμμένα κεριά στα χέρια, δεκάδες άτομα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται και φώναξαν συνθήματα υπέρ του. Από την πλευρά του, ο Τζόκοβιτς από το παράθυρο του ξενοδοχείου σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια, λέγοντας με τον τρόπο του «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση.

Εικόνες από τη διαδήλωση στο Βελιγράδι

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ