Θερμή ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" σε συνεργασία με το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λίμνη Ευβοίας

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των συμμετεχόντων στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης 8 χιλιομέτρων , που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος “Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” σε συνεργασία με το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λίμνη Ευβοίας με σκοπό την ενίσχυση της εν γένει περιοχής της Β. Εύβοιας μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.

Εκτός των συμμετεχόντων, εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση πολλών συνανθρώπων μας στο προσκλητήριο κάλεσμα του “ΚΆΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΊΤΗ” και με την συλλογική παρουσία τους έδωσαν μήνυμα τόνωσης, στήριξης και αλληλεγγύης στους κατοίκους της περιοχής, σε ένα τόνο γιορτής αλλά και συμπαράστασης.

Θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο Λίμνης κ. Τσαπουρνιώτη, στην Αντιπεριφέρεια, στον Ερυθρό Σταυρό, στον Ιατρό κ. Γεώργιο Κουρκουμέλη, στην κ. Σοφία Μαυρίκου Επίκουρο Καθηγήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον κ. Αλέκο Γεωργίου Εκπαιδευτικό, στον Σύλλογο Λιανής Άμμου, στον κ .Παντελή Τραπεζούντιο, στον κ. Στέλιο Καρβελά υπεύθυνο Τύπου του Συλλόγου, στον κ. Γεώργιο Μαυρομάτη υπεύθυνο του Αγώνα, στους εθελοντές και εθελόντριες που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση αλλά και στους δημοσιογράφους και φωτογράφους που κάλυψαν και προέβαλαν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr