Θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κονδύλης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Κονδύλης

Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Κονδύλης βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ

Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Κονδύλης, ο οποίος αποτέλεσε για χρόνια επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Κονδύλης βρισκόταν σε διακοπές και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο απέβη μοιραίο.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του στο μπάσκετ, δεν είναι πια κοντά μας. Ο Γιώργος Κονδύλης, επιτελικό στέλεχος του ΕΣΑΚΕ από την ημέρα ίδρυσης κιόλας του συνδέσμου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους μα και σε όλους όσοι τον γνώρισαν έστω και λίγο. Ο Γιώργος Κονδύλης υπήρξε ένας ευγενικός και πρόσχαρος άνθρωπος, έτσι αντιμετώπιζε κάθε είδους δυσκολία από τις πολλές που υπήρξαν στην καθημερινότητα του χώρου, ήταν ένας καλός συνεργάτης και έτσι κατάφερνε να φέρνει και αποτελέσματα σε ενέργειες που είχαν ουσιαστική συμβολή στη διαρκή πρόοδο του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του για τη μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr