Το χρυσό στον υφυπουργό! Βράβευσε το Σίμο Κεδίκογλου ο Α.Ο. Ν. Αρτάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το χρυσό στον υφυπουργό! Βράβευσε το Σίμο Κεδίκογλου ο Α.Ο. Ν. Αρτάκης

Η ευχή του υφυπουργού για το αθλητικό σωματείο της Νέας Αρτάκης - Τι είπε για την παρουσία του στην κοπή πίτας της εταιρείας «Αγγελάκης»

Στην κοπή πίτας της εταιρείας «Αγγελάκης» και Α.Ο. Ν. Αρτάκης παρευρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμος Κεδίκογλου.

Κατά τη χθεσινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας «Αγγελάκης» στη Χαλκίδα, αποδεχόμενος την πρόσκληση του φίλου μου και συνεργάτη Θάνου Αγγελάκη.

 

Είμαι υπερήφανος για την οικογενειακή αυτή πτηνοτροφική επιχείρηση γιατί έχει παράδοση στην ποιοτική και ομαδική δουλειά και όραμα για περεταίρω εξέλιξη.

 

Ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, γνωρίζω πολύ καλά τον δυναμισμό της πτηνοτροφίας γιατί προσφέρει τη μεγαλύτερη αυτάρκεια στον πρωτογενή τομέα καθώς παράγει πάνω από το 90% των αναγκών μας.

Με τον κ. Αγγελάκη, πρόεδρο της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας, συνεργαζόμαστε και θεσμικά σε υψηλό επίπεδο, επιλύοντας τα επιμέρους προβλήματα του κλάδου. Θεωρώ τον πρωτογενή τομέα, από τα σημαντικά όπλα της οικονομίας μας.

Υπερήφανος ένιωσα και όταν παρέλαβα το χρυσό μετάλλιο του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης από τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη, κατά την εορταστική εκδήλωση της ομάδας για την κοπή πίτας στη Ν. Αρτάκη. Είναι μεγάλη τιμή η βράβευσή μου, θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τους εύχομαι να μας εκπροσωπήσουν σε μεγαλύτερα γηπεδικά «σαλόνια».

Σας εύχομαι υγεία, αγάπη, δύναμη και δημιουργικότητα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr