Αγίου Πνεύματος: Η Εύβοια μέσα στους κορυφαίους φθηνούς προορισμούς για το τριήμερο (πίνακας)
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αγίου Πνεύματος: Η Εύβοια μέσα στους κορυφαίους φθηνούς προορισμούς για το τριήμερο (πίνακας)

Που μπορείτε να πάτε με λιγότερα από 300 ευρώ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Εύβοια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους φθηνούς και αγαπημένους προορισμούς για όλους εκείνους που θέλουν να αποδράσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μία πολύ καλή λύση μεταξύ άλλων αποτελεί το νησί της Εύβοιας για όσους δεν μπορούν να επιλέξουν μακρινούς προορισμούς, αλλά θέλουν και αυτό το τριήμερο να βρεθούν κοντά στη φύση. Σε αυτή την περίπτωση δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις μαγικές παραλίες της Εύβοιας και  στις παραθαλάσσιες περιοχές του Ν. Αττικής, όπως η Αρτέμιδα, το Πόρτο Ράφτη, η Αγία Μαρίνα, η Ραφήνα, το Λαύριο, η Ανάβυσσος, η Βραυρώνα και η Νέα Μάκρη.

 

Το συνολικό κόστος για 3 διανυκτερεύσεις για τετραμελή οικογένεια κυμαίνεται από 179 έως 286 ευρώ. Στη Ραφήνα κατοικία 44 τ.μ. μισθώνεται προς 240 ευρώ για το τριήμερο, στο Πόρτο Ράφτη κατοικία 60 τ.μ. προς 276 ευρώ, στην Αρτέμιδα κατοικία 40 τ.μ. προς 276 ευρώ, στην Αγία Μαρίνα κατοικία 47 τ.μ. προς 216 ευρώ, στην Ανάβυσσο κατοικία 50 τ.μ. προς 185 ευρώ και στη Νέα Μάκρη κατοικία 60 τ.μ. προς 218 ευρώ.

Κοντινοί προορισμοί

Σύμφωνα με την ανάλυση των στοιχείων από τον πρόεδρο του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates Θεμιστοκλή Μπάκα, όσοι συμπολίτες επιθυμούν να ξεφύγουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα και παράλληλα δεν θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από 300 ευρώ επιλέγουν προορισμούς κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπως στην Πελοπόννησο και στη Χαλκιδική.

Ξεχωρίζει η Εύβοια, ένας κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους. Στην Αιδηψό κατοικία  45 τ.μ. μισθώνεται προς 187 ευρώ,  στον Αγιο Νικόλαο κατοικία 47 τ.μ. προς 212 ευρώ και στο Λευκαντί κατοικία 55 τ.μ. προς 275 ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Μπάκα, οι ενδιαφερόμενοι εκδρομείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι βασικός ρυθμιστής του κόστους αλλά και της διαθεσιμότητας αποτελεί ο χρόνος της κράτησης. Οσον νωρίτερα σχεδιάσουμε τις μας διακοπές τόσο καλύτερες τιμές μπορούμε να επιτύχουμε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr