Δεν το χωρά ο νους: 18χρονη… κατάπιε ολόκληρο κινητό – Οδηγήθηκε στο χειρουργείο
ΔΙΕΘΝΗ

Δεν το χωρά ο νους: 18χρονη… κατάπιε ολόκληρο κινητό – Οδηγήθηκε στο χειρουργείο

Η νεαρή χρειάστηκε να υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί το κινητό από το στομάχι της

Παραλίγο τραγική κατάληξη να είχε ο καυγάς δύο αδερφών, στην Ινδία.

Μια 18χρονη κοπέλα υποβλήθηκε σε επέιγουσα χειρουργική επέμβαση, όταν κατά τη διάρκεια καυγά με τον αδερφό της κατάπιε το κινητό τηλέφωνο της.

«Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε στην τροπή των γεγονότων», δήλωσε στους Times of India ένας γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση.

Ο αδελφός και η αδελφή φέρονται να διαπληκτίζονταν για ένα κινεζικής κατασκευής κινητό τηλέφωνο, όταν η έφηβη αποφάσισε να τερματίσει τη διαμάχη τους καταπίνοντας τη συσκευή.

«Καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε ένα παρορμητικό βήμα καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο», περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός. Λίγο αργότερα, το κορίτσι άρχισε να υποφέρει από έναν τεράστιο πόνο.

Ο γιατρός περιέγραψε πώς άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονο εμετό, γεγονός που ώθησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior. Κατά την άφιξη, οι χειρουργοί έκαναν μια σειρά από εξετάσεις στην έφηβη, όπως αξονική τομογραφία, ακτινογραφία και υπερηχογράφημα.

Διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το τηλέφωνο με άλλο τρόπο εκτός από το νυστέρι…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr