Έστειλε μισοφαγωμένα μπισκότα στην αστυνομία ζητώντας εξέταση DNA για να μάθει αν υπάρχει Άγιος Βασίλης
ΔΙΕΘΝΗ

Έστειλε μισοφαγωμένα μπισκότα στην αστυνομία ζητώντας εξέταση DNA για να μάθει αν υπάρχει Άγιος Βασίλης

Το αστυνομικό τμήμα που έλαβε τα μπισκότα έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την επιστολή ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο ζητούσε να γίνει εξέταση DNA σε ένα μισοφαγωμένο μπισκότο και τα καρότα που είχε αφήσει για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του έλαβε πρόσφατα η αστυνομία του Κάμπερλαντ, στο Ρόουντ Άιλαντ στις ΗΠΑ.

Μπορεί να διανύουμε ήδη τις τελευταίες μέρες του πρώτου μήνα του 2023 και ο Άγιος Βασίλης να ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι του τα Χριστούγεννα του 2023, ωστόσο ένα κοριτσάκι αναρωτιέται αν πραγματικά υπάρχει Άγιος Βασίλης, και, προκειμένου να το μάθει, ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η μικρή σε επιστολή της γνωστοποιεί οτι στέλνει τα μπισκότα που άφησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τον Άγιο Βασίλη, αλλά και τα καρότα που άφησε για τους ταράνδους προκειμένου να τους γίνει εξέταση DNA και να μάθει αν πράγματι τα δάγκωσαν εκείνοι και άρα υπάρχουν.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, το αστυνομικό τμήμα μάλιστα έκανε και σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την επιστολή λέγοντας οτι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.

«Αγαπητό αστυνομικό τμήμα του Κάμπερλαντ, πήρα δείγμα από από το μπισκότο και τα καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους του την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν μπορείτε να πάρετε δείγμα DNA και να ελέγξετε εάν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι στο γράμμα του.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το αίτημα της «νεαρής ερευνήτριας», ενώ ο επικεφαλής, Μάθιου Μπένσον, ζήτησε να παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι «αποδείξεις» που τους έστειλε το κορίτσι, προκειμένου να γίνουν αναλύσεις.

Μάλιστα, ο Μπένσον επαίνεσε το κορίτσι για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στη συσκευασία των «αποδείξεων». Ενώ η αστυνομία περιμένει τα αποτελέσματα «είμαστε σε επικοινωνία με αυτή τη μελλοντική ντετέκτιβ και της παρείχαμε κάποιες αποδείξεις για την παρουσία του Άγιου Βασίλη στη γειτονιά της, το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου», ανέφερε η ανακοίνωση, ενώ με άλλη ανάρτηση η αστυνομία ανέφερε ότι εμφανίστηκε «άτομο ενδιαφέροντος».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr