ΔΙΕΘΝΗ

Xάρι και Κάρολος: Ο άγριος καυγάς πατέρα και γιού ενώ πέθαινε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος με το να πάει η Μέγκαν στο Μπάλμοραλ και με το να τσακώνεται με την οικογένειά του, αναφέρει πηγή στην "The Sun"
Xάρι και Κάρολος: Ο άγριος καυγάς πατέρα και γιού ενώ πέθαινε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Έξαλλος ο πρίγκιπας Χάρι, έλαμψε δια της απουσίας του στο δείπνο με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ στο Balmoral, την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ γιατί η  Μέγκαν είχε απαγορευθεί να τον συνοδεύσει στο κάστρο, σύμφωνα με την “The Sun”.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 38χρονος Χάρι, φέρεται να είχε επιμείνει στο η γυναίκα του να είναι εκεί στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά ο Τσαρλς τηλεφώνησε για να πει ότι κάτι τέτοιο «δεν ήταν πρέπον».

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως στην προσπάθεια του να πείσει τον, πλέον Βασιλιά, που του εξηγούσε πως βάσει κανονισμών ούτε και η Κέιτ θα μετέβαινε στο Κάστρο αφού εκεί πρέπει να βρίσκονται οι πιο στενοί συγγενεις, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ τους και εν συνεχεία ο Χάρι έχασε την πτήση που μετέφερε τον Ουίλιαμ και τους θείους του, Άντριου και Έντουαρντ, στη Σκωτία μη έχοντας έτσι την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του καθώς έφτασε τελευταίος στο Κάστρο.

Έτσι, όταν ο Χάρι αφίχθη εν τέλει στο Μπάλμοραλ αρνήθηκε δείπνο με τον Κάρολο, την Καμίλα και τον Ουίλιαμ. Αντίθετα, έφαγε με τον δούκα της Υόρκης και τον κόμη και την κόμισσα του Γουέσεξ πριν φύγει, πρώτο απ’ όλους, νωρίς το επόμενο πρωί.

«Ο Χάρι ήταν τόσο απασχολημένος με το να πάει η Μέγκαν στο Μπάλμοραλ και με το να τσακώνεται με την οικογένειά του που έχασε την πτήση. Ο Κάρολος έχει μια ανοιχτή πρόσκληση για τον Χάρι να δειπνήσει μαζί του όποτε είναι στη χώρα. Όμως ο Χάρι ήταν τόσο έξαλλος που αρνήθηκε να φάει με τον πατέρα του και τον αδερφό του», ανέφερε μία πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

ΤHE SUN

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ