Ανάβουν σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αλιβέρι – Η ώρα και το σημείο
Με μουσική, δραστηριότητες για τα παιδιά, φωτεινές εκπλήξεις και το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, ο Δήμος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της πιο μαγικής περιόδου του χρόνου.Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Με μουσική, δραστηριότητες για τα παιδιά, φωτεινές εκπλήξεις και το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, ο Δήμος σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της πιο μαγικής περιόδου του χρόνου προσφέροντας στιγμές χαράς και ζεστής εορταστικής ατμόσφαιρας σε κατοίκους και επισκέπτες.
Αλιβέρι – Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 20:00
Ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025, στις 20:00, στο κέντρο του Αλιβερίου, για την επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Σας περιμένει μια μαγευτική εκδήλωση γεμάτη μουσική, χαρά και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου πρωταγωνιστούν τα φωτεινά χαμόγελα και η ζεστή διάθεση των ημερών!
Τη βραδιά θα πλαισιώσουν:
- Dj Pinelopi, με ένα δυναμικό και γιορτινό μουσικό πρόγραμμα
- Μια μπάντα ταλαντούχων μουσικών
- Ο αγαπημένος Ρούντολφ το Ελαφάκι με τον Αχυρώνα του και πολλά παιχνίδια
- Το μαγευτικό Λιχουδόσπιτο, που θα προσφέρει ζεστό κρασί και σοκολάτα για όλους
- Ένα μοναδικό Εργαστήριο Παιχνιδιών
- Face & hand painting
- Και πολλές ακόμη εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!
Κύμη – Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 19:00
Στην Κεντρική Πλατεία της Κύμης θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανιματέρ, face & hand painting και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Το ίδιο βράδυ θα γίνει και η Λευκή Νύχτα.
Κριεζά – Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Ο Δήμος Κύμης–Αλιβερίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριεζών «Ν. Κριεζώτης», διοργανώνει τη φετινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κριεζά, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Αγίας Τριάδας.Μικροί και μεγάλοι καλούνται να φέρουν ένα στολίδι και να συμμετάσχουν στον στολισμό του δέντρου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με animater, face painting, σοκολατοσυντριβάνι, παιχνίδια με σαπουνόφουσκες, καθώς και ζεστό οινόμελο και γλυκίσματα για όλους.
Αυλωνάρι – Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
Το Αυλωνάρι ετοιμάζεται να πλημμυρίσει με φως, μουσική και χαμόγελα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 16.00 στα Χάνια Αυλωναρίου, όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων με μουσικές, δραστηριότητες και φυσικά τη λαμπερή φωταγώγηση του δέντρου.
Τοπικές Κοινότητες
Άγιος Λουκάς – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
Δύστος – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
Πύργος – Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr