Ανησυχία στην Εύβοια από νέα ανάρτηση για ρημαγμένη παιδική χαρά- «Στα κάγκελα» οι γονείς
Ειδησεις ευβοια

Ανησυχία στην Εύβοια από νέα ανάρτηση για ρημαγμένη παιδική χαρά- «Στα κάγκελα» οι γονείς

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επισήμανση εκ μέρους των πολιτών της Εύβοιας σχετικά με φθορές, κακοτεχνίες και προβλήματα σε παιδικές χαρές

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν για ακόμη μια φορά γονείς στην Εύβοια για την κατάσταση των παιδικών χαρών, με ιδιαίτερη ανησυχία να προκαλεί αυτή τη φορά η εικόνα από την παιδική χαρά στις εργατικές κατοικίες της Ιστιαίας.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επισήμανση εκ μέρους των πολιτών στον Δήμο σχετικά με φθορές, κακοτεχνίες και προβλήματα σε παιδικές χαρές που θα μπορούσαν δυνητικά να έχουν ως αποτέλεσμα από έναν σοβαρότατο τραυματισμό παιδιού έως και μια τραγωδία.

Ήδη από τον Απρίλιο, την ανησυχία των πολιτών της Ιστιαίας είχε προκαλέσει η ελλιπής, προφανώς σημασία που δίνεται στο  ζήτημα των παιδικών χαρών στην περιοχή αφού η προαναφερθείσα επικίνδυνη παιδική χαρά  η οποία βρίσκεται στο συγκρότημα των εργατικών κατοικιών έδειχνε εντελώς εγκαταλελειμμένη με σκουριασμένα παιχνίδια και πελώρια χόρτα, και εντελώς απεριποίητη την ώρα που σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχε ο εξοπλισμός για να συντηρηθεί και να ανακατασκευαστεί.

Την ίδια ώρα, άλλη παιδική χαρά πλησίον του 2ου Δημοτικού σχολείου ενώ ήταν έτοιμη, τα παιχνίδια και ο εξοπλισμός δεν είχαν ακόμα τοποθετηθεί αλλά βρίσκονταν φυλαγμένα, σύμφωνα με τον δήμαρχο και ενώ έχει πάρει άδεια λειτουργίας δεν είχε γίνει κάποια κίνηση για να ανακατασκευαστεί και να ξεκινήσει να λειτουργεί.

Ο εξοπλισμός αυτός είναι εύλογη απορία κατά πόσο θα μπορούσε να ενισχύσει την παιδική χαρά στις εργατικές κατοικίες και να δώσει ζωή στην περιοχή και έναν χώρο ασφαλή για τα παιδιά.

*Aντλήθηκε εικόνα από το fb του Ιστιαία News

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr