Αντωνία Βαθάκου: Η υποψηφιότητα της αξίζει και ξεχωρίζει – Ποια είναι η Αντωνία
Ειδησεις ευβοια

Αντωνία Βαθάκου: Η υποψηφιότητα της αξίζει και ξεχωρίζει – Ποια είναι η Αντωνία

Αντωνία Βαθάκου: Το τρίπτυχο της επιτυχίας γνώση, δυναμισμός και εμπιστοσύνη.

Αντωνία Βαθάκου: Το τρίπτυχο της επιτυχίας γνώση, δυναμισμός και εμπιστοσύνη.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε τους συμπολίτες μας που θα μας εκπροσωπήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, α’ και β’ βαθμού.
Αναμφίβολα, ο συνδυασμός του υποψηφίου περιφερειάρχη Φανή Σπανού «επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» έχει συγκεντρώσει πολλά αξιόλογα άτομα της κοινωνίας μας. Ωστόσο, ξεχωρίζει η μοναδική υποψήφια της Σκύρου για την περιφερειακή ενότητα της Εύβοιας, η συμβολαιογράφος Αντωνία Βαθάκου.

Μία γυναίκα με δυναμισμό, μητέρα, σύζυγος και άριστη επαγγελματίας.

Η Αντωνία Βαθάκου φιλοδοξεί να φέρει μια δημιουργική πνοή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας. Η Αντωνία είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας και το γραφείο της είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Αφουγκράζεται τα προβλήματα, συμπάσχει με τις αγωνίες του και προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στο μέτρο του εφικτού.Στόχος της η εξυπηρέτηση των πολιτών, όχι μόνο των συντοπιτών της, των Σκυριανών αλλά και όλων των κατοίκων της Εύβοιας. Πιστεύει ότι πρέπει να ακούμε την κοινωνία, να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της, να τα μεταφέρουμε σωστά στην περιφέρεια, προκειμένου αυτά να ιεραρχούνται και να υλοποιούνται σε βάθος χρόνου.

Στις 8 Οκτωβρίου ας δώσουμε χώρο στην ελπίδα και ας στηρίξουμε τη μοναδική υποψήφια της Σκύρου για την περιφέρεια της Εύβοιας, που μπορεί να προάγει την αυτοδιοίκηση.

Η υποψηφιότητα της αξίζει και ξεχωρίζει!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr