Απόκριες στη Σκύρο: «Στο φουλ οι κρατήσεις για να δουν το Γέρο και την Κορέλα»
Ειδησεις ευβοια

Απόκριες στη Σκύρο: «Στο φουλ οι κρατήσεις για να δουν το Γέρο και την Κορέλα»

Το Σκυριανό Καρναβάλι περιμένει και φέτος τους επισκέπτες που θα βρεθούν στο νησί για να ζήσουν μοναδικά τις Απόκριες στο νησί
Ετοιμάζεται η Σκύρος για τις φετινές Απόκριες με το γνωστό έθιμο του Γέρου με την Κορέλα που και φέτος θα αναβιώσει μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να κατακλύσουν για ακόμη μία χρονιά το νησί που κάθε χρόνο γεμίζει με κόσμο που το επιλέγουν για το τριήμερο του Καρναβαλιού.
Ο δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος δήλωσε στο evima πως ήδη έχουν ξεκινήσει ετοιμασίες για την φετινή Αποκριά στη Σκύρο, που είναι η πιο γνωστή ανά την Ελλάδα και νούμερο ένα προορισμός για το τριήμερο. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι κρατήσεις για τις Απόκριες στο νησί και όπως όλα δείχνουν η πληρότητα αναμένεται να αγγίξει το 100%.
Παράλληλα όπως τόνισε ο κ. Μαυρίκος, «Ο δήμος είναι έτοιμος να φιλοξενήσει και φέτος τις Απόκριες τους χιλιάδες επισκέπτες στο νησί, συμβάλλοντας και με έξτρα δρομολόγια του πλοίου της Σκύρος Ναυτική Εταιρεία για εκείνες τις ημέρες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκδρομείς».
Το Σκυριανό Καρναβάλι κάθε χρόνο κλέβει τις εντυπώσεις με τον Γέρο και την Κορέλα που και φέτος σας περιμένουν να ταξιδέψετε με τον Αχιλλέα και να βρεθείτε στην ξεχωριστή Αποκριά στο νησί.
Πάρτε μία γεύση από τις Απόκριες στην Σκύρο:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr