Χαλκίδα: Γιατί δεν δημοσιοποιείται το κίνητρο της δολοφονίας – Το ομολόγησε η 39χρονη
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Γιατί δεν δημοσιοποιείται το κίνητρο της δολοφονίας – Το ομολόγησε η 39χρονη

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται η 39χρονη δράστρια του άγριου φονικού στη Χαλκίδα, με θύμα τον 43χρονο.

Η 39χρονη φόνισσα επιμένει πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον άντρα στη Χαλκίδα, ενώ στην κατάθεσή της ανέφερε πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά, με τον 43χρονο να το λέει παντού κι εκείνη να μην αντέχει την πίεση.

Παράλληλα, επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει εξεταστεί από ψυχολόγο, ωστόσο δεν της έχει χορηγηθεί κάποια αγωγή.

Σούρας: Δεν υπήρξε ποτέ ερωτική σχέση της 39χρονης με τον 43χρονο

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε στην εκπομπή Super Katerina ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία συναισθηματική, ερωτική σχέση μεταξύ της φόνισσας και του θύματος.

«Αυτό που τονίζω αυτή τη στιγμή ότι η φόνισσα είπε είναι κακά σενάρια κακιάς ταινίας. Δεν είναι εντελώς τίποτα αλήθεια. Είμαι κατηγορηματικός», είπε ο κ. Σούρας.

«Από τις πληροφορίες που έχω μέσα από την οικογένεια και από το χωριό και μια κυρία με Κάπα κεφαλαίο όπου τα πάντα τα είχε εμπιστευτεί ο Σάκης, Έχω και μήνυμα του Σάκη στο τηλέφωνό μου σας λέω ότι δεν υπήρξε οτέ καμία σχέση. Γνωρίζονταν από παιδιά σε μικρή ηλικία, ήταν από το ίδιο χωριό». Ο κ. Σούρας σημείωσε στη συνέχεια ότι η φόνισσα είχε εμμονές με το θύμα.

Μπαλάσκας: Η 39χρονη έχει ομολογήσει το κίνητρό της στις αστυνομικές Αρχές

Από τη πλευρά του, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε για την 39χρονη ότι αποδέχτηκε τη δολοφονία του 43χρονου. Για το κίνητρό της είπε ότι «αποδόθηκε από την ίδια και καταγράφτηκε στην ανάκριση. Πρόσθεσε ότι η δολοφόνος επικαλείται ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα για να συμπιέσει τη ποινή της.

Αποκάλυψε ότι η 39χρονη έχει ομολογήσει το κίνητρό της στις αστυνομικές αρχές αλλά δεν το λέει δημόσια. Αποκάλυψε ότι τα μαχαίρια η 39χρονη τα αγόρασε 20 μέρες πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον 43χρονο στη Χαλκίδα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr