Χαλκίδα: Ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά – Το Πασχαλινό ωράριο
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά – Το Πασχαλινό ωράριο

Προ των πυλών βρίσκεται το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά της Εύβοιας για το Πάσχα.
Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την επόμενη Κυριακή 28 Απριλίου, για το πασχαλινό ωράριο στην Εύβοια.
Το ωράριο θα διαφέρει τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ τα μαγαζιά θα ανοίξουν ξανά την Τετάρτη 8 Μαϊου, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς που φέτος μεταφέρθηκε για την Τρίτη 7 Μαϊου.

Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και σούπερ-μάρκετ την Κυριακή 28 Απριλίου 

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ πολυκαταστήματα και μεγάλες αλυσίδες, μένουν ανοικτά έως τις 8 το βράδυ.
Για τα σούπερ μάρκετ αναμένονται οι ανακοινώσεις, καθώς κάθε αλυσίδα διαμορφώνει τη δική της πολιτική. Το πιθανότερο είναι να μείνουν ανοιχτές σχεδόν όλες οι αλυσίδες.

Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων στη Χαλκίδα

Τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά το πασχαλινό εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, σύμφωνα με το ωράριο που συνήθως προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, το ωράριο θα είναι από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη. Τη Μεγάλη Παρασκευή τα μαγαζιά προτείνεται να λειτουργήσουν από τη 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε για τα μεγάλα καταστήματα, τα πολυκαταστήματα και τις αλυσίδες καταστημάτων,  ότι το ωράριο λειτουργίας από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Πέμπτη θα είναι 9 το πρωί με 9 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή θα είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr