Χαλκίδα: Στα κάγκελα οι πολίτες για παράνομα παρκαρίσματα – «Τα έργα είναι μόνο βιτρίνα»
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Στα κάγκελα οι πολίτες για παράνομα παρκαρίσματα – «Τα έργα είναι μόνο βιτρίνα»

Τα παράνομα παρκαρίσματα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στη Χαλκίδα.

Πολίτες της Χαλκίδας καταγγέλλουν ότι οχήματα βρίσκονται παρκαρισμένα σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια, ακόμα και σε διαβάσεις τυφλών!.

Φωτογραφίες δείχνουν παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στην Αγγελή Γοβιού που είναι δύο λωρίδων ενώ υπάρχουν και οι νησίδες που βοηθάνε στα όρια ταχύτητας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Πολίτες αναφέρουν ότι χωρίς αυτές θα ήταν πάλι μια λωρίδα και με κάθε άνοιγμα της γέφυρας η ουρά θα ήταν μέχρι το Κόκκινο σπίτι.

Χαλκίδα: Ταλαιπωρία για τους πολίτες τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στα πεζοδρόμια

Στον πεζόδρομο της Αβάντων γίνεται «οργασμός» αυτοκινήτων και μηχανών που είναι παρκαρισμένα παράνομα, κάνοντας τη διέλευση των πεζών ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι πολίτες ζητούν από τη Τροχαία να προβεί σε περισσότερους ελέγχους και τον Δήμο Χαλκιδέων να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης τοποθετώντας μεταλλικά κολωνάκια πάνω στα πεζοδρόμια ώστε να αποφεύγονται τα παράνομα παρκαρίσματα ασυνείδητων πολιτών.

Οι πολίτες καταγγέλλουν ότι «οι φωτογραφίες έργων και τα λόγια δεν μας λένε τίποτα πλέον» και κάνουν λόγο για «μια καλή βιτρίνα». Κρούουν τον κώδωνα ότι πλέον «θα περπατάμε στο δρόμο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr