Χαλκίδα: Συναγερμός για εξαφάνιση 37χρονου
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Συναγερμός για εξαφάνιση 37χρονου

Χαλκίδα: Ένας 37χρονος χάθηκε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκίδα, καθώς ένας 37χρονος έχει εξαφανιστεί εδώ και 12 ημέρες. Μάλιστα, για την εξαφάνιση του 37χρονου Πέτρου Γιώργου Χιώτη, από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας, έχει ήδη σημάνει Missing Alert, καθώς έχιε ενημερωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η σχετική  ανακοίνωση αναφέρει: «Τα ίχνη του Χιώτη Πέτρου Γιώργου χάθηκαν το πρωί της Πέμπτης (1/2) από την περιοχή της Έξω Παναγίτσας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα Δευτέρα (12/2) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χιώτης Πέτρος Γιώργος έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και έφυγε με ασημί ποδήλατο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr