Χειμερινές διακοπές στην Εύβοια: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα voucher
Ειδησεις ευβοια

Χειμερινές διακοπές στην Εύβοια: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα voucher

Νέα κλήρωση για κουπόνια φθηνών διακοπών στην Εύβοια έρχεται άμεσα από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»
Νέα κουπόνια για φθηνές διακοπές στη Βόρεια Εύβοια θα κληρωθούν σύντομα μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που συνεχίζει να «τρέχει» και να επιδοτεί τον εσωτερικό τουρισμό.
Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας το υπουργείο Τουρισμού επιδοτεί τις διακοπές στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας με κουπόνια ύψους 150 ευρώ τα οποία οι δικαιούχοι μπορούν να ξοδέψουν για διαμονή στα τουριστικά καταλύματα.
Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, η στήριξη του χειμερινού τουρισμού είναι διαρκής, καθώς από τη μία ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ξεκινάει την καμπάνια «Greece does have a winter» αλλά και το Υπουργείο Τουρισμού με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα πραγματοποιήσει νέα κλήρωση για 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες περί τα τέλη Ιανουαρίου 2023.
Οι νέες επιταγές θα δοθούν σε όσους είχαν υποβάλει αίτηση το καλοκαίρι μέσα από τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, ενώ εκεί θα αναρτηθούν και οι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους ως άυλη ψηφιακή κάρτα για να την χρησιμοποιήσουν οι δικαιούχοι για την διαμονή τους στην περιοχή.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr