Δάκρυσαν οι πολίτες με το Μπαράκο – Αφιέρωσε τη νίκη στον αείμνηστο πατέρα του
Ειδησεις ευβοια

Δάκρυσαν οι πολίτες με το Μπαράκο – Αφιέρωσε τη νίκη στον αείμνηστο πατέρα του

Δάκρυσαν οι πολίτες με το Νίκο Μπαράκο - Ο νέος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου αφιέρωσε τη νίκη του στον αείμνηστο πατέρα του

Σαρωτική ήταν η νίκη από την πρώτη Κυριακή για το Νίκο Μπαράκο στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Όταν ξεκαθάρισε το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου ο νέος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου έφτασε στο εκλογικό του κέντρο στο Αλιβέρι.

Εκεί τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα οι συνεργάτες του και οι πολίτες του Αλιβερίου που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν τη μεγάλη νίκη.

Ο Νίκος Μπαράκος κατά τη σύντομη ομιλία του, αφού τους ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη με συναισθηματική φόρτιση είπε: « Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη μεγάλη νίκη της «Πορείας Δημιουργίας» στη μνήμη του αείμνηστου πατέρα μου! Είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα χαίρεται για εμένα».

Ο Νίκος Μπαράκος είναιγιος του αείμνηστου Γιάννη Μπαράκου, Προέδρου της Κοινότητας Γαβαλά, Δημοτικού Συμβούλου Αλιβερίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΑΜΥΝΕΩΝ» στις πρώτες δημοτικές εκλογές του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ το 1998.

Παράλληλα ο Νίκος Μπαράκος ευχαρίστησε και τους 300 υποψηφίους του λέγοντας χαρακτηριστικά: « Θέλω να ευχαριστήσω τους 300 υπέροχους υποψηφίους μου, μια υπέροχη ομάδα της Πορείας Δημιουργίας που ήρθε για να μείνει».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr