Επένδυση 35 εκατ. ευρώ από το Club Med στη Βόρεια Εύβοια – Τα μεγάλα έργα στο Γρεγολίμανο
Ειδησεις ευβοια

Επένδυση 35 εκατ. ευρώ από το Club Med στη Βόρεια Εύβοια – Τα μεγάλα έργα στο Γρεγολίμανο

Αλλάζει όψη το Γρεγολίμανο στην Εύβοια με την μεγάλη επένδυση του Club Med και την οικονομική στήριξη που προσφέρει στον τόπο

Μία μεγάλη επένδυση πρόκειται να δώσει πνοή στον τοπικό τουρισμό της βόρειας Εύβοιας ,με την νέα ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει στο νησί το Club Med.

Συνολικά δρομολογείται επέκταση περί των 5.500m2 δομήσιμης επιφάνειας, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τα €30.000.000, με παράλληλη σημαντική ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Ξενοδοχειακής Μονάδας.

Με την εν λόγω επένδυση πρόκειται να υλοποιηθούν τα εξής:

• Δημιουργία 27 νέων bungalows συνολικής δυναμικότητας 160 κλινών

• Δημιουργία SPA

• Επέκταση Εστιατορίου

• 2 νέες πισίνες

• Δημιουργία νέου bar

• Επέκταση δωματίων προσωπικού με τη δημιουργία κτιριακών εγκαταστάσεων για τη στέγαση 80 επιπλέον εργαζομένων

• Πλήρης ανακαίνιση του συνόλου των υφιστάμενων δωματίων του Ξενοδοχείου

• Ενεργειακή αναβάθμιση του Ξενοδοχείου

Παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου η παρουσίαση για την πρόοδο των εργασιών

Στην παρουσίαση για το μεγάλο έργο στο Γρεγολίμανο της βόρειας Εύβοιας παρευρέθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος  συνεχάρη τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη δυναμική του Club Med και επισήμανε την οικονομική στήριξη που προσφέρει στον τόπο τα τελευταία 45 χρόνια που δραστηριοποιείται στη βόρεια Εύβοια.

Ο υφυπουργός χαρακτήρισε την εμβληματική επένδυση του διεθνούς ξενοδοχειακού Ομίλου Club Med ορόσημο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και για μελλοντικές επενδύσεις.

Τον κ. Κεδίκογλου υποδέχτηκαν σημαίνοντα στελέχη του Ομίλου από το Παρίσι και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και τους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα έργα ανάπλασης και επέκτασης.

Ενημερώθηκε εκτενώς για την ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία της πρώτης φάσης της επένδυσης για να ακολουθήσει, μετά το πέρας της τουριστικής σεζόν, και η επόμενη  με χρονικό ορίζοντα τους θερινούς μήνες του 2024.

Ο ΥφΑΑΤ συνεχάρη τους εκπροσώπους της εταιρείας για τη δυναμική του Club Med και επισήμανε την οικονομική στήριξη που προσφέρει στον τόπο τα τελευταία 45 χρόνια που δραστηριοποιείται στη βόρεια Εύβοια.

«Είναι πολύ σημαντικό ο τόπος μου να διαθέτει μια τέτοια εμβληματική τουριστική εγκατάσταση. Αυτή η επένδυση, συμπαρασύρει το σύνολο του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και αποτελεί τοπόσημο και σημαντικό πόλο έλξης για τον τουρισμό», τόνισε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr