Έρχονται ανακοινώσεις για μεγάλο οδικό έργο στην Εύβοια
Ειδησεις ευβοια

Έρχονται ανακοινώσεις για μεγάλο οδικό έργο στην Εύβοια

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Δημαρχείο της Καρύστου όπου και αναμένονται ανακοινώσεις για το μεγάλο οδικό έργο της Εύβοιας.

Ανακοινώσεις εντός της ημέρας αναμένονται για το μεγάλο οδικό έργο Ραπταίοι-Ν.Στύρα-Στύρα”, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, θα επισκεφθούν τον Δήμο Καρύστου, όπου παρακολούθησαν την πορεία των εργασιών του έργου Ραπταίοι-Ν.Στύρα-Στύρα.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο Δημαρχείο στα Νέα Στύρα, όπου και αναμένονται ανακοινώσεις για το μεγάλο οδικό έργο της Εύβοιας.

Ανάδοχος αναδείχθηκε η SICAP ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανάμεσα σε 6 προσφορές. Η εταιρεία ανέλαβε το έργο με προσφορά στα 6,8 εκατ. ευρώ (αξία με ΦΠΑ 8,43 εκατ.).

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 9,67 εκατ. (αξία με ΦΠΑ 12 εκατ.). Αναθέτουσα Αρχή είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 30 μήνες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr