Εύβοια: Αυτή η πόλη φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της το επόμενο Σάββατο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αυτή η πόλη φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της το επόμενο Σάββατο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Εύβοια μπαίνει σε γιορτινούς ρυθμούς, με τις πόλεις να έχουν αρχίσει ήδη τους στολισμούς.

Λίγο το κρύο, λίγο ότι απομένει περίπου ένας μήνας για τα Χριστούγεννα, δεν θέλει και πολύ για να μπει η Εύβοια σε γιορτινούς ρυθμούς.

Ήδη αρκετά καταστήματα αλλά και πόλεις έχουν αρχίσει να στολίζουν για τις ημέρες που θα έρθουν με τη διάθεση όλων να αλλάζει προς το καλύτερο.

Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο, αρχίζουν και οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Εύβοια. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Ψαχνά.

«Η ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ. ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, στη γιορτή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης, το Σάββατο 2/12/2023 στις 19:00 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία Ψαχνών», αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

«Θα διασκεδάσουμε με το παιδικό πρόγραμμα , θα απολαύσουμε την Φιλαρμονική του Δήμου μας , μουσικές και χορούς από τοπικούς συλλόγους και φυσικά… θα υποδεχτούμε τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ, που θα μοιράσει αγάπη και δώρα!!!», τονίζει η πρόεδρος Ευαγγελία Μυταλά-Τζεράνη προσκαλώντας όλους στη γιορτή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr