Εύβοια: Αγριεύει ο καιρός – Χιόνια και βροχές από αύριο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αγριεύει ο καιρός – Χιόνια και βροχές από αύριο

Το απόγευμα τα φαινόμενα εξασθένησαν στην Εύβοια και έγιναν πιο τοπικά αλλά θα εκδηλώνονται σε τμήματα της βόρειας Εύβοιας.

Από το βράδυ και σταδιακά νέα υποτροπή του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά έντονες σε όλες τις περιοχές και κυρίως τις κεντροβορειας Εύβοιας.

Χιονοπτώσεις πυκνές πάνω από τα 1.300μ. που θα συνοδεύονται και από τοπικές χιονοκαταιγιδες. Θα υπάρξουν και κάποια διαστήματα με ηλιοφάνεια κυρίως στα δυτικά.

Πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο και τοπικές βροχές θα κυριαρχήσουν αύριο Πέμπτη σε περιοχές της Εύβοιας.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, το διήμερο θα βρέξει κυρίως σε Εύβοια ενώ την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου μόνο στην Κρήτη θα βρέχει τοπικά, και βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά στο νησί μας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το κρύο της Πέμπτης, που απλά η θερμοκρασία θα είναι στα κανονικά ή οριακά λίγο πιο κάτω, πολύ πιθανόν να είναι το τελευταίο κρύο για το φετινό Φλεβάρη. Η μέση μέγιστη θερμοκρασία για Φεβρουάριο στην Αθήνα σύμφωνα με δεδομένα 55 ετών στο σταθμό του Ελληνικού είναι 14,1οC.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα προβλέπεται για όλο το Φλεβάρη φέτος μόνο μία (1) ημέρα η θερμοκρασία στο Ελληνικό να είναι κάτω από 14 βαθμούς!

Σίγουρα ο Φεβρουάριος θα βγει ένας ζεστός Φεβρουάριος, μέσα στους 4 πιο ζεστούς των τελευταίων 50 ετών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr