Εύβοια: Ανησυχία για επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Ανησυχία για επιθέσεις από αδέσποτους σκύλους

Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει για τους κατοίκους της Δροσιάς στη Χαλκίδα, τα αδέσποτα σκυλιά.

Κάτοικοι της περιοχής της Δροσιάς Χαλκίδας καταγγέλλουν μέσω των social media ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά και κυρίως με όσα δημιουργούν αγέλες.

Κάτοικος καταγγέλλει ότι ο σύζυγός του δυσκολεύεται να μεταφέρει την μικρή κόρη τους στον παιδικό σταθμό με τα πόδια λόγω του φόβου επίθεσης από αγέλες σκυλιών.

«Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο αντιπρόσωπος του Δήμου»

«Έχω απευθυνθεί στο Δήμο Χαλκίδας όπως και στον φιλοζωικό σύλλογο της Χαλκίδας. Αντιπρόσωπος του Δήμου δεν με πήρε ποτέ πίσω τηλέφωνο και ενδιαφέρθηκε μόνο για το αν μας δάγκωσε κάποιο σκυλί. Προφανώς στόχος είναι να μη μας δαγκώσει τα παιδιά μας κάποια αγέλη σκυλιών και για αυτό κάνω ενέργειες», τονίζει ο κάτοικος της Δροσιάς.

«Να απευθυνθούμε στον Αντιδήμαρχο»

Όπως τονίζει, «ο φιλοζωικός σύλλογος με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει χώρος στο κυνοκομειο και πως πολύ σωστά δεν ευθύνονται τα αδέσποτα αλλά οι ανεύθυνοι που τα παρατάνε καθώς και ο Δήμος που δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα (με στείρωση, καινούργιο κυνοκομειο κλπ). Αν αντιμετωπίζετε και άλλοι ίδιο ή αντίστοιχο πρόβλημα, θα πρότεινα να οργανωθούμε ώστε να αντιμετωπιστεί συνολικά. Αρχικά μέσω παραπόνων στον Αντιδήμαρχο που είναι και αρμόδιος εξ όσων γνωρίζω για τα αδέσποτα«.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr