Εύβοια: Αντίστροφη μέτρηση για την «Λευκή Νύχτα» στην Κύμη- Ποιοι διάσημοι θα είναι εκεί
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αντίστροφη μέτρηση για την «Λευκή Νύχτα» στην Κύμη- Ποιοι διάσημοι θα είναι εκεί

Στην Εύβοια και ειδικά στην Κύμη το κλίμα είναι ήδη εορταστικό, καθώς έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την περίοδο των εορτών με τον στολισμό της πόλης.

Αντίστροφα μετρά η Εύβοια για το μεγάλο εμπορικό γεγονός που θέτει αναμφισβήτητα την Κύμη σε κλίμα Χριστουγέννων, δηλαδή για την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας.

Ο θεσμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία Κύμης και αναμένεται να χαρακτηριστεί από πλούσια εορταστική διάθεση και μεγάλες προσφορές.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων υπόσχεται μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους με μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της περιοχής αλλά και εκλεκτούς μουσικούς και όχι μόνο καλεσμένους για να γιορτάσει η πόλη και την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το κοινό θα αναλάβουν να διασκεδάσουν οι Kings ενώ επίσης θα κάνουν την εμφάνιση τους στην περιοχή και οι  Survivors Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Εξάλλου στην Κύμη το κλίμα είναι ήδη εορταστικό, καθώς έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την περίοδο των εορτών με τον στολισμό της πόλης.

Ο αντιδημαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Κύμης έδωσαν εορταστική νότα στην πόλη με ένα δέντρο στολισμένο με πολλά λαμπάκια και εντυπωσιακούς φιόγκους να κοσμεί το κέντρο της πόλης, μαζί βεβαίως με το έλκηθρο του άγιου Βασίλη, διότι γιορτές χωρίς τον άγιο δεν είναι γιορτές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr