Εύβοια: Aντίστροφη μέτρηση για το Chalkida Santa Run 2022: Γιατί γίνεται και πώς θα συμμετέχετε
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Aντίστροφη μέτρηση για το Chalkida Santa Run 2022: Γιατί γίνεται και πώς θα συμμετέχετε

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς της Χαλκίδας επιστρέφει στην Εύβοια.

Αντίστροφα μετρά η Εύβοια αφού λίγες ώρες μένουν για το ξακουστό Chalkida Santa Run 2022, που στόχο έχει να γεμίσει σάκους με δώρα για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς της Χαλκίδας επιστρέφει και φέτος στις 26/12.

Με το σύνθημα «Βάζουμε όλοι ένα παιχνίδι στο σάκο του Άγιου Βασίλη, για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο», ο Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας για ακόμη μια φορά συνδιοργανώνει το “Chalkida Santa Run” με το Σύλλογο Ιατρικών Επισκεπτών Φαρμακουπαλλήλων Αν. Στερεάς Εύβοιας και την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων.

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι η παραλία Χαλκίδας στα “Αγάλματα”, στις 14:00 της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου. Η ημέρα θα ξεκινήσει με μουσική και πολύ ποδόσφαιρο από την αθλητική ομάδα Ερμήλιος Soccer Club.

Οι συμμετέχοντες που θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους, θα παραλάβουν δωρεάν το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και συμβολικά, μικροί – μεγάλοι, θα τρέξουν την παραλιακή διαδρομή έως την ιχθυόσκαλα και πίσω.

Μία ακόμα παράλληλη δράση του Chalkida Santa Run θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την Κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” – Χαλκίδα , που εδώ και χρόνια παρέχει πολύτιμη βοήθεια σε άτομα που έχουν έλλειψη να καλύψουν την καθημερινή τους σίτιση.

«Φτιάξε σάκο, γίνε Santa!»

Ο Σύλλογος Δρομέων Εύβοιας συνεχίζει τις δράσεις του με σκοπό να ζεστάνει τις καρδιές όλων των παιδιών! Φέτος τα Χριστούγεννα «Βάζουμε όλοι ένα παιχνίδι στο σάκο του Άγιου Βασίλη για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr