Εύβοια: Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Μπαράζ συλλήψεων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο των ελέγχων από τις αρχές της Εύβοιας κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. 

Σε 9 συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στην Εύβοια στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, στους οποίους προχωρά καθημερινά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το τελευταίο τριήμερο συνελήφθησαν 9 άτομα, εκ των οποίων οκτώ ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και Λιβαδειάς, της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου και του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας.

Ειδικότερα, σε 9 διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr