Εύβοια: Χριστουγεννιάτικη μαγεία και στην Ερέτρια- Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Χριστουγεννιάτικη μαγεία και στην Ερέτρια- Η πόλη έβαλε τα γιορτινά της

Πόλεις της Εύβοιας, η μια μετά την άλλη, φορούν τα γιορτινά τους με αφορμή τα Χριστούγεννα

Καθόλα χριστουγεννιάτικη είναι η ατμόσφαιρα στην Εύβοια αφού η μια μετά την άλλη, οι πόλεις της, βάζουν τα γιορτινά τους με εντυπωσιακούς στολισμούς και πολύχρωμα φώτα σε κεντρικά τους σημεία προκειμένου να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του θεανθρώπου.

Ειδικότερα, μετά την Χαλκίδα και το Αλιβέρι σειρά να φορέσει τα γιορτινά της είχε και η Ερέτρια όπου τοποθετήθηκε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο σύνθεση από λαμπιόνια αλλά και όμορφα στολίδια με ενδεικτικό παράδειγμα το εντυπωσιακό και καλοδουλεμένο ομοίωμα Άγιου Βασίλη.

Αρχές της εβδομάδας συνεργείο του δήμου Κύμης-Αλιβερίου ξεκίνησε να στολίζει την πόλη για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «όπως έκαναν ήδη αρκετοί επαγγελματίες στολίζοντας τα καταστήματα τους με χριστουγεννιάτικα φωτάκια και διακοσμητικά ήδη έτσι και ο δήμος σε συνεργασία με την Κοινότητα Αλιβερίου ξεκίνησαν νωρίς τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και προχωράει με εντατικούς ρυθμούς.

Στο επίνειο της πόλης του Αλιβερίου τον Κάραβο επίσης ξεκίνησε ο στολισμός απο τον αρμόδιο φορέα διαχείρησης τον ΟΛΝΕ. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα για να τονώσει την ψυχολογία όλων των συμπολιτών μας.
Καλά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!»

Την ίδια ώρα, και η πόλη της Χαλκίδας έχει μπει για τα καλά σε γιορτινούς ρυθμούς με τις επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο, ενδεικτικά στην Χαλκίδα, να έχουν ολοκληρώσει τους στολισμούς των χώρων τους και το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους αφού η μαγεία των γιορτών γίνεται κάτι παραπάνω από αισθητή μονό και μόνο με μια απλή- γρήγορη βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Μικρά και μεγάλα λαμπάκια, διακοσμητικά αλλά πάνω από όλα καλή διάθεση και χαμόγελο εκ μέρων των καταστηματαρχών δίνει για τα καλά την την αίσθηση πως στο νησί μυρίζει κι επίσημα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr