Εύβοια: Διαμαρτυρίες για τις δομές Υγείας σε Ιστιαία και Κάρυστο
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Διαμαρτυρίες για τις δομές Υγείας σε Ιστιαία και Κάρυστο

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη (29/11) για τις δομές Υγείας σε Ιστιαία και Κάρυστο  ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου.

Και στις δυο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φορέων και κατοίκων για το κορυφαίο θέμα της υποβάθμισης δομών υγείας σε Κάρυστο και Ιστιαία παραβρέθηκε χθες ο Συμεών Κεδίκογλου.

Όπως έγραψε σε αναρτήσεις του:
«Μαζί με τους κατοίκους της Καρύστου στη σημερινή τους κινητοποίηση κόντρα στην υποβάθμιση του νοσοκομείου…Για μας το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν υγεία αποτελεί αγαθό για όλους τους πολίτες…και συνεχίζουμε μετά την Καρυστο κατευθείαν για την κινητοποίηση της Ιστιαίας, κι εκεί δυστυχώς για υποβάθμιση δομών υγείας…»
«Κι αφού διασχίσαμε όλο το Νομό από Νότο προς Βορρά, από την Κάρυστο πήγα στην Ιστιαία, στη μαζική συγκέντρωση φορέων και κατοίκων για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας. Τη λύση πια πρέπει να τη δώσει η πολιτική ηγεσία. Γι αυτό θα ζητήσω από τον υπουργό συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή με αίτημα την ενίσχυση του Κ.Υ. και άρση του αδιεξόδου.»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr