Εύβοια δημοτικές εκλογές 2023: Νέα ονόματα «φωτιά» ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου- Ποιοι είναι
Ειδησεις ευβοια

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα - Νέο Ξεκίνημα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

Καράγκος Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καράγκοςκατοικεί στο Αφράτι. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και είναι Πρόεδρος του Δασικού συνεταιρισμού του Αφρατίου. Με αγώνα κατάφερε να ενταχθεί ο συνεταιρισμός σε διάφορα επενδυτικά προγράμματα, με κυριότερο ένα βραχυπρόθεσμο έργο δασοπυρόσβεσης με σκοπό την προστασία των δασικών εκτάσεων της περιοχής. Λόγω της εμπειρίας του και του έντονου ενδιαφέροντος του για την περιοχή, θέλει να είναι μέρος μιας παράταξης που θα βοηθήσει να βγούμε από την απραξία των προηγούμενων χρόνων, γιαυτό και εντάσσεται δίπλα στο Γιώργου  Σπύρου.

Μάλλιαρης Νίκος

Ο Νίκος Μάλλιαρης εργάζεται ως Αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού και δραστηριοποιείται στο χώρο  της ναυτιλίας και συγκεκριμένα σε ναυαγοσωστικά ρυμουλκά λιμένος και ασφαλείας στη Χαλκίδα εδώ και 10 χρόνια.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Sportsmanagementmarketing  και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος εμπορικής διαχείρισης  σε αθλητικούς συλλόγους της πόλης και του νομού.

Η έντονη κοινωνική και εθελοντική του δράση τον οδήγησε να συμμετέχει ενεργά  στην υλοποίηση της ιδέας του Κωνσταντίνου Αγριόδημου για τη δημιουργία  της τράπεζας αίματος «Γιάννης Αγριόδημος». Είναι πατέρας ενός παιδιού  6 χρονών και κατοικεί στην Κάνηθο Χαλκίδας.

Τσάμαρης Κώστας

Ο Κώστας Τσάμαρης γεννήθηκε στην Χαλκίδα στην οποία μεγάλωσε, έζησε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά όλα του τα χρόνια. Αποφοίτησε ως «Πτυχιούχος Περιβαλλοντολόγος & Γεωτεχνολόγος Μηχανικός», στην συνέχεια  εισήχθη στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης όπου και αποφοίτησε ως «Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός». Από το 2005 είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ). Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί «Τεχνικό Γραφείο» στην Χαλκίδα, με αντικείμενο  Ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες. Η ενασχόληση του με την πολιτική ξεκινά ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια. Έκτοτε συμμετέχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και διατέλεσε μέλος της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής γραμματέας στην Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, τακτικό μέλος της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), μέλος της επιτροπής Οργάνωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κ.Ε.Δ.Ε. & Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Περιουσίας Χαλκίδας(Δ.Α.Ε.ΠΕ.Χ ΑΕ)..

Αναγνώστου Στυλιανός

Ο Στυλιανός Αναγνώστου είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1998 ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Δ.Δ. Φύλλων, Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Φύλλων & Δημοτικός σύμβουλος Δ. Ληλαντίου από το 2002 -2006. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του περιβαλλοντικού συλλόγου «Το Καστέλι», Πρόεδρος και μέλος του ΑΟ Μιαούλης. Συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα με εφόδια τη δημιουργία, την εντιμότητα και τη θέληση. Είναι παντρεμένος και έχει 3 γιους. Είναι κάτοικος Φύλλων.

Βρέττου Μαρία

Η Μαρία Βρέττου εργαζόταν χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης,  ενώ από το 2021 μέχρι και σήμερα είναι ταμίας του Ναυτικού Ομίλου Νέας Αρτάκης. Υπήρξε μέλος στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου νηπιαγωγείου Νέας Αρτάκης 2022-2023. Είναι παντρεμένη με τον Καλυβάκη Νικόλαο καπετάνιο εμπορικού ναυτικού και έχουν αποκτήσει  δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 1,5 και 6 ετών αντίστοιχα. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά διότι ο τόπος μας έχει μεγάλη ανάγκη από νέο κόσμο, νέες ιδέες, όρεξη και διάθεση για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Θέλει να δοθεί προτεραιότητα στο παρόν, στα απλά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας για μια πιο ευχάριστη διαβίωση. Σιγά σιγά να φτιάξουμε μια τοπική κοινωνία πιο όμορφη για τα παιδιά μας και προσβάσιμη στα βασικά. Όταν παλεύεις με αγνά κίνητρα και γνώμονα την αγάπη πάντα πετυχαίνεις. Και κάπως έτσι θα πορευτεί άμεσα με τον Γιώργο Σπύρου.

Αρβανάκος Γιάννης

O Γιάννης Αρβανάκος κατάγεται από τον Βατώντα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στην Ν. Αρτάκη και εργάζεται ως Υπεύθυνος Παραγωγής πτηνοτροφικών μονάδων, ενώ επί σειρά ετών απασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό είναι κυρίαρχη στη ζωή του, αφού είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της περιοχής με θητεία στις ομάδες του Βατώντα, Παραλίας Αυλίδας και Α.Ε.Χ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει στον τόπο του. Πιστεύει στην προσπάθεια και το όραμα του Γιώργου Σπύρου για μια δημοτική διακυβέρνηση που όντως θα δώσει προσοχή στις ανάγκες  ΟΛΩΝ των δημοτικών ενοτήτων.

Μπαρμπούνης Λάμπρος

Ο Λάμπρος Μπαρμπούνης είναι 39 ετών, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι ιδρυτικό μέλος του «Hellenic RabbitAssociation». Έχει πτυχίο ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών. Είναι παντρεμένος με την σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Γιώτα Παπουτσόγλου και έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η αφορμή για την συμμετοχή του στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας  μιας σειράς έργων που θα αναδείξουν το χωριό του, με τη σωστή αξιοποίησήτου και τις καινοτόμες ιδέες του Γιώργου Σπύρου.

Πάλλης Παρασκευάς

O Παρασκευάς Πάλλης εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει σπουδάσει τεχνικός κατασκευής σιδήρου και μένει μόνιμα στο Μύτικα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ντούμη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Επιθυμεί ένα καλύτερο αύριο για το Μύτικα, τον τόπο που έχει μεγαλώσει και θεωρεί ότι δεν έχει αξιοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Με όρεξη να αλλάξει η χρόνια αυτή κατάσταση, αποφάσισε να λάβει δράση με στόχο μια άμεση αλλαγή.

Σταυρόπουλος Γιώργος

Ο Γιώργος Σταυρόπουλος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Υπήρξε ποδοσφαιριστής για αρκετά χρόνια σε ομάδες της Εύβοιας και ήταν προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ρωμαϊκός – Άγιοι Ανάργυροι». Είναι παντρεμένος και με την Ελένη Τεμέλκου και έχουνε  αποκτήσει δύο παιδιά. Βλέποντας τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουνε στη γειτονιά δεν μπορεί να μένει άλλο αδρανής. Η ασφάλεια και η καθαριότητα στην Έξω Παναγίτσα αποτελεί υψίστης σημασίας για την ευημερία και την υγεία των κατοίκων . Θέλει να είναι μέλος μιας δραστήριας ομάδας που ενωμένη αντιμετωπίζει τις προκλήσεις με αποφασιστικότητα. Έτσι εντάσσεται στην παράταξη Άμεσα για ένα καλύτερο αύριο.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr